Τώρα έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα σας σε ένα απο τα Locker της BOX NOW

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Φόρτωση...

ΑΛΛΑΓΕΣ:

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, οι αλλαγές στο κατάστημα μας γίνονται επιστρέφοντας το προϊόν της αρχικής παραγγελίας ενώ παράλληλα αγοράζετε με νέα παραγγελία αυτό που θέλετε. Έτσι, αναχωρεί άμεσα το προϊόν που επιθυμείτε. Εμείς, με την παραλαβή της επιστροφής, σας επιστρέφουμε τα χρήματα του προϊόντος που επιστρέψατε.

Οπότε δείτε οδηγίες παρακάτω στις ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ, για την επιστροφή του προϊόντος και παράλληλα να συμπληρώσετε στην φόρμα επιστροφής που έχετε βρείτε μέσα στο δέμα σας με το IBAN, την Τράπεζα και το Ονοματεπώνυμο του κατόχου του λογαριασμού και εμείς με την παραλαβή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα στον λογαριασμό που έχετε συμπληρώσει. Για το προϊόν που θέλετε να πάρετε θα πρέπει να βάλετε εκ νέου παραγγελία και θα σας το στείλουμε χωρίς καμία χρέωση στα μεταφορικά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε (15) δεκαπέντε ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του όπως φαίνεται από τις καταστάσεις της μεταφορικής εταιρείας από την οποία το παραλάβατε, χωρίς κάποια δική σας χρέωση. Το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί-φορεθεί και στην συσκευασία προϊόντος όπως το έχετε παραλάβει χωρίς η συσκευασία ή το προϊόν να έχει αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο. Σε αλλοιωμένα-χρησιμοποιημένα-βρώμικα προϊόντα δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές και για αλλοιωμένες συσκευασίες υπάρχει χρέωση 20 ευρώ για κάθε συσκευασία.

H επιστροφή θα γίνεται με Γενική Ταχυδρομική και χρέωση δική μας στην διεύθυνση: Fuel - ΒΙΠΕ Αργοστολίου 1 δρόμος Νο.8 , Αργοστόλι , Κεφαλονιά . Τ.Κ.28100. τηλ.210-7108869

Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση συμπληρώστε και στείλτε μαζί και την φόρμα επιστροφών και προαιρετικά ενημερώστε μας με email στo [email protected]

Οι επιστροφές προϊόντων για χώρες εκτός της Ελλάδος γίνονται με χρέωση του πελάτη.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Βεβαίως και μπορείτε απλά ενημερώστε μας έγκαιρα για την ακύρωση τηλεφωνικώς στο 210-7108869 ή μέσω email στο [email protected] μιας και ο συνήθης χρόνος αποστολής της κάθε παραγγελίας από εμάς είναι 24-48 ώρες.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ;

Ναι επιστροφή χρημάτων γίνεται. Σημειώνουμε όμως πως καμιά επιστροφή χρημάτων δεν θα γίνει για οποιαδήποτε προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί και επίσης δεν επιστρέφεται το όποιο κόστος μεταφοράς έχει δοθεί για την παράδοση του προϊόντος στον πελάτη.  Εάν έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο η συσκευασία του προϊόντος, κουτί υποδημάτων κτλ, θα επιβαρυνθείτε με το ποσό των 20 ευρώ . Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης σε προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό, εντός (15) δεκαπέντε ημερών από την παραλαβή της επιστροφής από εμάς.

Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση ενημερώστε μας με email στο [email protected]