Φόρτωση...

Gestalten The Art Of Protest

Τόσο χαμηλά όσο 50,00 €
Αρχική λιανική τιμή: Κανονική τιμή 63,00 € -21%
Η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών: 50,00 € 0%
ESHOP: Διαθέσιμο
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
SKU
MAG-3
ΧΡΩΜΑ  Multicolor
 
Share Icon

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. H πληρωμή μέσω αντικαταβολής χρεώνεται 4€

Σε μια εποχή εντυπωσιασμού των ειδήσεων, οι καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο παρατηρούν την πολιτική και ευαισθητοποιούνται σε θέματα όπως τα αυταρχικά καθεστώτα, η βιωσιμότητα, η κλιματική αλλαγή, η ποικιλομορφία και η μετανάστευση.

Η ικανότητα της τέχνης να επικοινωνεί, να θέτει ερωτήματα και να επηρεάζει τις απόψεις την έχουν καταστήσει ζωτικό εργαλείο στον ακτιβισμό. Ζούμε σε ταραγμένους καιρούς όπου οι δημοκρατίες αμφισβητούνται από όλες τις πλευρές και υπάρχει ένα αυξανόμενο χάσμα μεταξύ αριστεράς και δεξιάς. Τα ποικίλα θέματα είναι θέματα που καλύπτουν οι σύγχρονοι καλλιτέχνες για να προκαλέσουν αντιπαράθεση, να φωτίσουν κυβερνητικά ζητήματα και να δημιουργήσουν ενσυναίσθηση.

Το The Art of Protest διερευνά τη σχέση μεταξύ τέχνης, πολιτικής και ακτιβισμού σήμερα. Καταλάβετε πώς την τελευταία δεκαετία, οι καλλιτέχνες ασχολούνται με πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα κάθε είδους και συχνά κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου που διαφεύγει από τους πολιτικούς.
  • Μορφή: Σκληρό εξώφυλλο
  • Εκδότης: Εκδότες: gestalten, Alain Bieber & Francesca Gavin
  • Σελίδες: 336
  • Διαστάσεις: 24cm x 30cm
  • Κατηγορία: 336 σελίδες
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Περισσότερες Πληροφορίες
    BRANDGestalten
    ΦΥΛΟΆνδρες και γυναίκες
    ΧΡΩΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗMulticolor
    • Dimensions: 24cm x 30cm